Tjänster

Golvbehandling

Ett trägolv är ett levande material och precis som allt annat levande så behöver det lite extra kärlek och omtanke. För att bibehålla kvaliteten krävs underhåll med jämna mellanrum och vi på Golvmasen gör detta med moderna tekniker och gammaldags omsorg, oavsett golvtyp.

Våtrum

Vi tar stolthet i våra våtrumsbehandlingar. Vattenskador är dyra och svåra att åtgärda. Ett vältätat våtrumsutrymme är det absolut viktigaste för att förhindra eventuella extrakostnader för dig och din familj. Vi tillhandahåller alla tänkbara lösningar och detta till ett konkurrenskraftigt pris.

Mattläggning

Vi tillhandahåller alla moderna material: linoleum, plast och textil. Vi utför mattläggning i alla våtutrymmen, privatbostäder, köksmiljöer, kontor och offentliga lokaler. Det kan kännas som en klyscha att säga att vi gör allt, men vi tror på att vi har en lösning till alla våra kunders önskemål.

Dammfri golvslipning

Damm kan ofta vara både irriterande och hälsoskadligt. Vi ser till våra kunders säkerhet och bekvämlighet och erbjuder Bonas dammfria slipsystem. Här gynnas numera både vi hantverkare och ni som golvägare av att allt damm stannar i Bona DCS täta system.

Golvläggning

Ett golv kan lyfta ett helt rum. Ett klassiskt trägolv kan skänka både värme och komfort i ditt hem. Trägolv har lång livslängd och med rätt skötsel kan de till och med bli vackrare med åren. Vi på Golvmasen lägger golv i alla typer av trä men också i andra material efter våra kunders önskemål.

Spackling och avjämning

Våra golvspackel är alla värmetåliga och vattenskadestabila. Vi använder en metod som tillåter oss att jobba effektivt för att försäkra så hög valuta för pengarna som möjligt. Att vara en kostnadseffektiv firma är ett av våra mål när vi arbetar.

Telefon

0708 94 44 18

Mail

sebastian@golvmasen.se

Meny